Met het hiernaast staande menu kunt u de weg vinden op de site.

  • Onder de knop 'gebeden' is een honderdtal gebeden te vinden uit de hele wereld. U kunt op continent, land of onderwerp kiezen.
  • Onder de knop 'vieringen' staat een aantal vieringen die in de afgelopen jaren in het Liturgiekatern bij de Missionaire Agenda verschenen. We zijn begonnen met vieringen voor de Vastenaktie en de zondag voor de Oosterse Kerken; in de loop van het jaar volgen vieringen voor onder anderen Missio en Solidaridad.  
  • Onder 'encyclopedie' vindt u informatie over alles wat met missie, missionarissen en aanverwante zaken te maken heeft;
    ook:
    wie waren de mensen die missiegeschiedenis schreven? Van meer dan vijfendertig  van hen hebben we al een korte beschrijving opgenomen en er volgen er nog meer;
    tevens  staan er van
    de organisaties die zich in Nederland met missie bezighouden kort de gegevens. Met de links natuurlijk.
    Speciale aandacht is er in de encyclopedie voor het onderwerp 'jongeren en missie'.
  • Onder de knop 'hongerdoeken' zijn de hongerdoeken te vinden die sinds 1976 door het Duitse Misereor zijn uitgegeven. Met een korte beschrijving en bruikbare informatie. Bovendien ook nog enkele andere hongerdoeken die, bij gelegenheid van een tentoonstelling vorig jaar in Klooster Wittem, zijn geschilderd door de redemptorist Jan Haen.

Genoeg informatie ter inspiratie van uzelf en uw werk in de 'missionaire beweging'.